bicreative.blog.hu

grafika • nyomda • web

Vágygerjesztő logók

2016. június 22. 16:08 - hellocreative

A hatásos, ízléses logó pár vonallal, néhány finom és elegáns formával, jól eltalát betűtípussal üzen a termékről, szolgáltasásról. Mivel azonosítsára szolgáló jel, könnyen értelmezhetőnek kell lennie. Gusztusos logókat gyűjtöttünk össze. Olyan jeleket, márkajelzéseket, amelyek láttán összefut a szánkban a nyál.  A fánk-fanatizmus, a cupcake-örület és a  macaron-imádat idejét éljük. Nem csoda hát, hogy a cukros édességek logóinak világában szívesen kalandoztunk.

Édes élmények

Fánk- Szemtelenül formás, provokáló és kihívó, nehéz neki ellenállni. Egy jól megtervezett logó már a dobozt és a csomagolást is ellenálhatatlanná teszi.

cupcake_1.jpg

fank.jpg

fank2.jpg

fank_logo.jpg

 

A cupcake-őrület a muffinok új időszámítását hozta el. Ezek ugyanis voltaképp felöltöztetett, feldíszített muffinok. Bár a színek sokat adnak a látványhoz, alapszabály, hogy a logó fekete-fehérben is jól mutasson.Kávézók, pékségek, cukrászdák is felhasználják a cupcake formáját logójukhoz.

cupcake.jpg

A macaron-imádatot az is táplálhatta, hogy a kis kekszecskék díszként, dizájnelemként is megállják a helyüket. Több fagyizó és divatmárka is felhasználja díszítésként a kirakatában és az üzlet berendezésének feldobásában is. A macaron dobozára nyomva viszont nem mindegy, hogyan jelenik meg a francia, mandulás ínyencség.

macaron.jpg

 

macaron2.jpg

macaron3.jpg

macaron01.png

 

Kávéöröm

Kávé - a reggel indítója, a megbeszélések és munkahelyi csevegések kelléke. A délutáni sziesztában az örök társ. Egy jó kávés-kávézós logónál a kávé hatására való ízléses utalás mellett a kávé megjelenése is játszik.

kave.jpg

 

kave01.jpg

 

kave4.jpg

coffee-logo.jpg

kave02.jpg

Egy szuper példa a végtelenül egyszerű, ám annál nagyszerűbb logóra.

kave3.jpg

 

Mi is tervezünk logókat, nézz rá a honlapunkra!

www.bicreative.hu

bicre.jpg

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bicreative.blog.hu/api/trackback/id/tr788742768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása