bicreative.blog.hu

grafika • nyomda • web

Szaftos plakátok

2016. augusztus 17. 13:10 - hellocreative

Csorog, folyik, szétmállik. Erotikus képzeteket kelt, ínycsiklandó és kreatív. Ilyen tematikában készült plakátokat és reklámokat gyűjtöttünk. A gyümölcsök és zöldségek újraértelmezései közt nyúlósakat és festékkel lefröccsentetteket is találtunk.

erotika_2.jpg

Epermámor

Az eper piros színével, apró termetével játékba hívja a reklámgrafikusok fantáziáját. Az eper lekvárként és joghurtként is remek textúrát kínál a befogadót elcsábítani vágyó plakát elkészítéséhez. Mi is örömmel inspirálódunk ezekből. Lotta Lundgren Ha én főznék neked című könyvét imádjuk a grafikája és az elképesztő illusztrációi miatt. A szerzőnő dumája is nagyon vagány. Ebből a könyvből van ez az étvágygerjesztő fotó is.

szaftos.jpg

 Finomságok- jobb mint a valóság

eper_rago.jpg

 eper_lekvar.jpg

 eper_szaj.jpg

eper_joghurt.jpg

lamborghini-murcielago-fantasy-strawberry-car-2013-design-by-tony-kokhan-www_el-tony_com.jpg

Szépítés, csúsztatás, átvágás.

Sejthető, hogy a képeken látható gyümölcsöknek semmi közük a valósághoz. A képszerkesztő öröme, hogy a valóságnál csábítóbb kreációkat hoz létre. A termékek gyümölcstartalmával kapcsolatban mindenkinek megvan a tapasztalata. Ha annyi lenne bennük, mint amennyit a képek mutatnak...

szeder.jpg

dzsuzok.jpg

macaron_1.jpg

royal_scoop.jpg

Az egészség szexi

A zöldség az egészséges életmód hirdetője. Ezeket a zöldség-újraértelmezéseket inspirálónak találjuk saját munkáinkhoz is.

csatt.jpg

szep_1.jpg

Mi is tudunk ilyen guszta reklámokat, plakátokat készíteni. Nézz rá a weboldalunkra és bízz ránk kreatív munkákat:

http://bicreative.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bicreative.blog.hu/api/trackback/id/tr210417092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása