Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

bicreative.blog.hu

grafika • nyomda • web

Furcsa hibridek, bizarr mutánsok

2016. augusztus 04. 08:36 - hellocreative

Csirketáska, lufipadlizsán és fánktestápoló. Néhány ütős, kreatív munka a reklámgrafikusok és fotóművészek világából. Csúnya, de mégis találó, torz, de mégis tetszetős hibrideket gyűjtöttünk. 

 csirke.jpg

Vizuális sokk

Magas már az ingerküszöbünk, rengeteg képet látunk naponta. Vizuális sokkra van szükség ahhoz, hogy a képek rengetegében valami tényleg megüssön. A bontott csirke táskává alakítása legalább olyan gusztustalan, mint a jégkrémszerű nyers hús. A konyhai előkészületeket idéző húsok új kontextusba kerülve kitűnnek a ránk zúduló képrengetegből. Nekünk bejönnek. Inspirálnak.

jegkrem.jpg

A  közösségi média felületei tálcán kínálják a szűrőket, de egy igazán jól kitalált és megkomponált képhez a képszerkesztők által felajánlott manipulációs lehetőségeken túl formabontó merészségre és fantáziára is szükség van. 

hal.jpg

 

gitarceruza.jpg

 Gyümölcsmixek

A hamvas, érett gyümölcsök és zöldségek az erotikus képzettársítások vizuális közhelyei. De ha egy félbevágott ananász belsejéből dinnyét kanalazhatunk, az már valamivel több, mint amit a sex sells=szex elad marketinges varázselmélet diktál.

ananasz.jpglufi.jpg

 

reklamplakat.jpg

 

paradicsom_kiwi.jpg

Sonia Rentch munkáin az erotikai és nőiség finoman, nem tolakodóan van jelen. A gyümölcsök összemixelésével ínycsiklandó újdonságokat kreált. Az epres almát nem lenne nehéz eladni.

sonia_rentsch.jpg

Alex Proba újragondolt kókuszába is élmény lenne belekóstolni. 

gyumolcsmix_alex_proba.jpg

Szép, egyszerű, érdekes.

pink_tojas.jpg

A fánk sláger-édesség, a hibridek világában is helyet kap. A testápolóra hajazó mutáns fánkot is el lehetne adni a drogériákban.

httpwww_eyecandyberlin_com.jpg

Mi is tudunk hibrideket és mutánsokat kreálni. Nézz rá a weboldalunkra és bízz ránk kreatív munkákat:

http://bicreative.hu/

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bicreative.blog.hu/api/trackback/id/tr88930328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása